Alka Greens

39,95

Alka® Greens, uw dagelijkse complete aanvulling!

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Dagelijks een glas met Alka® Greens beschermt het lichaam tegen verzuring.

 

 • 100% natuurlijke hoogwaardige voedingsextracten en orthomoleculaire voedingsstoffen
 • "Superfood" vol basische mineralen voor een optimale ontzurende werking
 • Rijk aan vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B7, Foliumzuur, B12 en C
 • Goede ondersteuning van de gewrichten, darmen en hersenen
 • Geschikt voor vegetariërs en diabetici, gezoet met Stevia!
 • 1 portie Alka® Greens is gelijk aan de voedingstoffen van 5 porties verse groenten en fruit
 • Hygiënisch en efficiënt in gebruik door 30 losse stick-verpakkingen van 10gram

 

Wat zit er in 1 stick van 10 gram Alka® Greens?

 

EXTRACTEN VAN GROENTEN, VRUCHTEN EN GRASSENONDERSTEUNING VAN  DE BLAAS & NIEREN
Tarwegras33.180mg*Solidago500mg*
Gerstegras2.371mgGinkgo Biloba10mg
Alfalfa1.400mg*  
Biet3.333mg*ONDERSTEUNING VAN DE GEWRICHTEN
Zoete aardappel3.333mg*
Witte aardappel3.333mg*Spirulina12.000mg*
Ui3.333mg*Moerasspirea500mg*
Wortel3.333mg*Chlorella400mg
Perzik3.333mg*  
Citroen3.333mg*ONDERSTEUNING VAN  DE HERSENEN
Limoen3.333mg*
Sinaasappel3.333mg*Kurkuma40mg
Grapefruit3.333mg*  
Pruim3.333mg*ANTI-OXIDANTEN EN GEZOND IMMUUNSYSTEEM
Framboos3.333mg*
Kers3.333mg*Bloempollen2.000mg*
Veenbes3.333mg*Acerola met 50% natuurlijke vitamine C 
Rode druif3.333mg*200mg
Bosbes3.333mg*Groene Thee1.250mg*
Aardbei3.333mg*Gember3.533mg*
Ananas3.333mg*Citroenzuur100mg
Appel3.333mg*Panmol® natuurlijk vit.B complex uit Quinoa
Abrikoos3.333mg*
Rode pepper3.333mg*B1180mcg
Aubergine3.333mg*B2230mcg
Vlierbes3.333mg*B32,32mg
  B51,03mg
ONDERSTEUNING VAN DE DARMENB6280mcg
Vezelcomplex: B78,4mcg
Arabische gom1.000mgFoliumzuur44,35mcg
Appelvezels800mgB120,45mcg
Lactospore™:   
Lactobacillus1,5 miljardVOOR EEN HEERLIJKE SMAAK
Digezyme™: Natuurlijk aroma van: 
Amylase45mcgWoudvruchten180mg
Lactase22mcgVanille50mg
Cellulase5mcgWilde Stevia10mg
Protease3mcg  
Lipase0,5mcgper stickverpakking van 10 gram
  Energie 18,51 kCal/77,36 kJoule
  Eiwit2,60g
  Koolhydraten1,88g
  Vet (plantaardig)0,07g
  Voedingsvezel2,57g
    
* extracten zijn weergegeven in equivalente waarden en gemiddelde hoeveelheden.

Gluten- en lactosevrij, zonder synthetische toevoegingen, geen dierlijke ingrediënten. Geproduceerd in een omgeving waar ook noten en pinda’s worden verwerkt.

 

 

Gebruiksaanwijzing Alka® Greens: 

Doe de inhoud van 1 stickverpakking Alka® Greens in een glas. Voeg daar ongeveer 200ml  tot 250ml water aan toe. Goed roeren en daarna rustig opdrinken. Alka® Greens opgelost in water heeft een lekkere en natuurlijk lichtzoete vruchtensmaak. Drink Alka® Greens bij voorkeur net voor het ontbijt.

Dosering:

Dagelijks de inhoud van 1 stickverpakking á 10 gram is voldoende voor het behoud van een goede weerstand. Bij gebrek aan energie of bij tekorten aan vitamines, mineralen en voedingsstoffen kunt u tijdelijk dagelijks ook 2 stickverpakkingen verdeeld over de dag gebruiken.

Bewaaradvies:

Om de kwaliteit langdurig te garanderen de ongeopende sticks op een droge, koele en donkere plaats bewaren.

 

Hoe werkt ontzuren met Alka® Greens?

Bij verzuring is er een tekort aan basische voedingsstoffen die het ontzurende tegenwicht moet bieden aan de ophoping van zure afvalstoffen. Door het tekort aan basische voedingsstoffen rooft het lichaam allerlei basische mineralen uit de het lichaam (botten, huid, tanden, haarbodem, nagels, etc.) om restzuren te neutraliseren.  Door de uitputting van basische mineralen en sporenelementen in ons lichaam kunnen allerlei klachten (pijnen, vermoeidheid) ontstaan.
De consumptie van groente, fruit en bladgroenrijke kiemen is van essentieel belang om de voorraad basische voedingsstoffen, natuurlijke vitaminen, vezels en enzymen in het lichaam op peil te houden. Het dagelijks eten van groenten, fruit en bladgroenrijke kiemen moet het lichaam licht basisch houden en levert de lichaamscellen een schat aan energie. Maar tegenwoordig lukt het nog maar weinig mensen om dagelijks voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel  in ons voedingspatroon in rap tempo toeneemt. Daarbij leidt de minerale uitputting van de grond door de intensieve landbouw nog tot verdere verschraling van de broodnodige nutriënten in onze voeding.
Alka® Greens is een uitgebreid hoogwaardig voedingssupplement, dat uw lichaam dagelijks voedt met een weldadige hoeveelheid essentiële voedingstoffen. Alka® Greens bevat natuurlijke extracten van een grote variëteit groentes, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen met daarnaast complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur.

Alka® Greens maakt uw huidige vitamine- en mineralensupplementen overbodig en beschermt het lichaam tegen verzuring. Begin de dag met een portie Alka® Greens en verzeker uw lichaam van al de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven. Alka® Greens, het allerbeste voor uw lichaam.

Alka® Greens:

 • beschermt het lichaam tegen chronische verzuring
 • bevordert een gezonde darmwerking
 • ondersteunt soepele gewrichtenheeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten
 • bevordert een gezond cholesterolniveau
 • bevordert de afvoer van overtollig vocht
 • geeft energie, vitaliteit en versterkt de hersenfunctie
 • biedt weerstand tegen veroudering
 • geschikt voor diabetici en vegetariërs

 

Alka® Greens bestaat o.a. uit:

Kiemgrassen en Algen

Gekiemd gerstegras en tarwegras zijn de meest basische grassoorten die bestaan. Ze bevatten o.a. het hele spectrum aan natuurlijke vitamines, basische mineralen als kalium, ijzer, calcium, magnesium en fosfor, essentiële aminozuren, en antioxidanten zoals superoxidedismutase. Verder bieden beide kiemgrassen het lichaam een grote hoeveelheid aan chlorofyl (bladgroen), de stof die het lichaam reinigt en voorziet van energie.

Chlorella en Spirulina

Chlorella en Spirulina zijn algen die zeer rijk zijn aan natuurlijke vitamines en mineralen. Daarnaast bevatten ze hoge concentraties aan chlorofyl en andere fytonutriënten zoals flavonoïden, carotenoïden en fenolzuren. Chlorella en spirulina hebben een ontzurende en ontstekingsremmende werking en geven het lichaam energie.

Variëteit aan Groenten & Fruit

Wist u dat 1 portie Alka® Greens gelijk staat aan de voedingsstoffen van minimaal 5 dagelijkse porties groenten en fruit? Fruits & Greens™ in Alka® Greens bestaat uit hoogwaardige extracten van; citroen, limoen, sinaasappel, grapefruit, pruim, perzik, framboos, kers, veenbes, rode druif, bosbes, aardbei, ananas, appel, abrikoos, vlierbes, aubergine, rode peper, biet, zoete aardappel, witte aardappel, ui, wortel.

Acerola met 50% natuurlijke vitamine C

Acerola is een frisrode kersachtige vrucht die zeer rijk is aan vitamine C. Het Acerola extract in 1 portie Alka®Greens bevat 100mg natuurlijke vitamine C; meer dan 20x zoveel als in een vergelijkbare portie sinaasappels.

Waarom natuurlijke vitamines?

Wist u dat slechts 50% van synthetische vitamines door het lichaam wordt opgenomen? Voor de opname van vitamines heeft het lichaam microstoffen nodig die in natuurlijke voedingbronnen zitten. Alka® Greens bevat uitsluitend vitamines en mineralen uit natuurlijke extracten met de juiste microstoffen waardoor ze optimaal door het lichaam worden opgenomen.

Ondersteuning van de darmen!

Goede gezondheid begint met gezonde darmen. Om de darmfunctie te ondersteunen bevat Alka®Greens:

Een krachtig natuurlijk vezelcomplex van appels en Arabische gom. Vezels zijn essentieel voor een goede dagelijkse stoelgang.Het Digezyme™ complex dat bestaat uit de enzymen amylase, lactase cellulase, protease, lipase. Deze spijsverteringsenzymen helpen ons voedsel verteren in kleine, opneembare basiseenheden.Lactospore™, een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur. De 1,5 miljard lactobacillus zijn ingekapseld waardoor ze de maag onaangetast passeren. In de darmen ontwikkelen ze tot volwaardige goede bacteriën die zorgen voor een gezonde darmflora.

Helende kruidenextracten

Gember: Gember is een krachtig kruid dat medicinale stoffen bevat als ginerol, lineol, zingibain, zingibereen, zingiberol en shogaol. Het is een bron van onder andere magnesium, kalium, vitamine B6 en krachtige antioxidanten. Gember heeft een ontstekingsremmende, een antibacteriële en een immuunsysteemverhogende werking.

Moerasspirea: in de literatuur wordt de therapeutische activiteit van Moerasspirea toegeschreven aan de aanwezigheid van salicylzuurderivaten. Moerasspirea heeft goede pijnstillende en ontstekingswerende kwaliteiten, met name bij spier- en gewrichtspijnen.

Ginko Biloba: Ginko Biloba extracten hebben hun helende werking onder andere op het gebied van het neutraliseren van vrije radicalen en het stimuleren van de lichaamscirculatie. Ginko Biloba bevordert de reiniging van de blaas en de nieren en ondersteunt de afvoer van overtollig vocht.

Solidago: de helende werking van Solidago (Guldenroede) komt voort uit de flavonoïden, de saponinen en de fenolglycosiden. Samen bepalen ze de diuretische werking en zijn goed voor de reiniging en ontzuring van de blaas en de nieren.
Kurkuma: curcumine is de actieve stof in Kurkuma. Uit veelvuldig onderzoek is gebleken dat curcumine bindt met zware metalen. Curcumine is een sterke antioxidant en heeft een positieve invloed op de hersenactiviteit. Daarnaast werkt curcumine bacterie- en virusremmend.

 

Schrijf uw recensie

Alka Greens

Alka Greens

Alka® Greens, uw dagelijkse complete aanvulling!

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product