Zuiver Presteren

Publicatie datum 03-03-2020 10:05:39
Categorie Onze adviezen

Zuiver presteren en het beste uit jezelf halen


Extra ondersteuning met voedingssupplementen

Als topsporter of als je op een andere manier actief in het leven staat, ben je heel bewust met je lichaam bezig. Je wil immers iedere dag het beste uit jezelf halen. Hierin investeer je zoveel mogelijk, zodat je steeds opnieuw topprestaties kunt leveren. Een goede gezondheid, voldoende kracht en een goed uithoudings- en prestatievermogen zijn hierbij net zo belangrijk als de capaciteit om goed te herstellen van de inspanningen die je levert. New Care Supplements heeft voedingssupplementen ontwikkeld die hierin een aanvullende rol kunnen spelen.

Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde en evenwichtige voeding helpt je beter presteren en zorgt voor sneller herstel. Uitgangspunt van New Care Supplements is niet voor niets dat de basis altijd ligt in een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Voedingssupplementen kunnen extra ondersteuning geven.

Om je te helpen om optimaal te presteren, biedt New Care Supplements een assortiment voedingssupplementen aan, afgestemd op de behoefte van iedereen die met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur of voor het plezier en iedereen die op een andere manier een actief leven leidt.

Kwaliteit en zuiverheid

Alleen de zuiverste prestatie telt. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze voedingssupplementen voor topsporters voldoen aan de normen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) en zijn getest op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. De zuiverheid van deze supplementen wordt onafhankelijk getest in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. Hiermee bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit en zuiverheid. Zo kun jij je als topsporter onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: het leveren van topprestaties.

Het NZVT

Het NZVT is een uniek systeem dat gezamenlijk is opgezet door sportorganisaties en producenten en leveranciers van voedingssupplementen. Door uitsluitend supplementen te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem krijg je de grootst mogelijke zekerheid dat de voedingssupplementen die je gebruikt geen doping bevatten.
Afbeelding

 

Doordat wij het NZVT logo op verpakkingen gebruiken, is direct aan de verpakking te zien welke voedingssupplementen de meeste zekerheid geven ten aanzien van zuiverheid.

De volgende voedingssupplementen van New Care kun je als topsporter met een gerust gevoel gebruiken:

B100 Complex
Zuurvrije C1000

Bron: New Care Supplements

Deel deze tip