PURO Producten

0,00

Puro supplementen Nederland heeft bewust gekozen voor een klein netwerk van verkoop specialisten in de Benelux van orthomoleculaire en kruiden supplementen. Om recht te doen aan deze exclusiviteit is er bij de Rode Pilaren bewust gekozen voor www.puro-supplementen.nl  om kwaliteit goed zichtbaar te maken en gemakkelijk te bestellen met gratis bezorgen vanaf 25 euro in Nederland.

Meer informatie

+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 40 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Puro supplementen Nederland heeft bewust gekozen voor een klein netwerk van verkoop specialisten in de Benelux van orthomoleculaire en kruiden supplementen vanwege de bijzondere kwaliteit en zuiverheid van Puro, alles 100% natuurlijke oorsprong zonder vulmiddelen. Om recht te doen aan deze exclusiviteit is er bij de Rode Pilaren bewust gekozen voor www.puro-supplementen.nl  om kwaliteit goed zichtbaar te maken en gemakkelijk te bestellen met gratis bezorgen vanaf 25 euro in Nederland.
Voor een advies of een vraag over gebruik en toepassing bent u van harte welkom op de info@rodepilaren.nl

De Filosofie van Puro

Puro is in Nederland het enige vitaminemerk dat puur gecapsuleerd is. Dat wil zeggen: wij gebruiken alleen de werkstoffen, in een vegetarische capsule en geen vulstoffen. De enige vulstoffen die wij gebruiken als het volume van de werkstoffen te weinig is voor de capsule, zijn alfalfa en rijst. Al de door ons gebruikte kruiden zijn van biologische oorsprong en moeten aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle recepturen worden samen gesteld met medewerking de ‘Academie van Biologische Geneeskunde’. Alle door ons gebruikte grondstoffen hebben een wetenschappelijke onderbouwing en daardoor een bewezen werking. Onze filosofie is dat we kwaliteit producten willen maken die mensen kunnen helpen en de gezondheid bevorderen, waarbij de eerste twee punten voor ons belangrijker zijn dan een eventuele winst. Mensen helpen aan een goede gezondheid is dan ook onze belangrijkste doelstelling.

 

VITAMINES & MINERALEN :
Alle Puro Vitamines en Mineralen zijn van zuivere biologische oorsprong in een vegetarische capsule zonder vulstoffen dan alleen Alfafa en Rijst. Vitamines komen voort uit de levende natuur maar Mineralen en Spoorelementen zijn stoffen die het lichaam niet zelf kan aanmaken maar ook net als vitamines essentieel zijn voor een goede gezondheid.

Bekijk hier het hele assortiment Puro Vitamines & Mineralen!

VETZUREN  :
Zowel omega-3 als omega-6 en omega -9 onverzadigde vetzuren bezitten gezonde eigenschappen. Daarom is het belangrijk om ze alle drie in de juiste balans te gebruiken.          Puro maakt gebruik van schone en zuivere visolie rijk met hoge waardes van EPA & DHA zijn de bouwstenen van onze celwanden die de basis van een goede gezondheid.

Bekijk hier het hele assortiment Puro Vetzuren!

SPIJSVERTERING :
Puro heeft een mooie reeks orthomoleculair probiotica die een gezonde darmflora bevorderen en goed is voor het herstel van een normale darmfunctie. Onze darmen bevatten ongeveer 11 triljoen bacteriën verdeeld over circa 400 soorten. Dit komt qua gewicht overeen met ongeveer 1,5 kg. Deze bacteriën leven normaliter in goede harmonie met elkaar én met de gastheer, de mens. Zoals dat in elke gemeenschap het geval is, bevinden zich in de darmflora ook minder gunstige bacteriën. Deze worden echter, wanneer de darmflora in balans is, in bedwang gehouden door de gunstige soorten bacterie flora  met en zonder belangrijke vezels.

Bekijk hier het hele assortiment Puro Spijsvertering!

KRUIDEN SPECIALS
Puro kruiden preparaten bevatten zuivere plantenstoffen zonder vulmiddelen.

Bekijk hier het hele assoritment Puro Kruiden Specials!

IMUNNO SPECIALS
Puro heeft orthomoleculaire voedingssupplementen voor een optimale weerstand 

Bekijk hier het hele assoritment Puro Immuno Specials!

Schrijf uw recensie

PURO Producten

PURO Producten

Puro supplementen Nederland heeft bewust gekozen voor een klein netwerk van verkoop specialisten in de Benelux van orthomoleculaire en kruiden supplementen. Om recht te doen aan deze exclusiviteit is er bij de Rode Pilaren bewust gekozen voor www.puro-supplementen.nl  om kwaliteit goed zichtbaar te maken en gemakkelijk te bestellen met gratis bezorgen vanaf 25 euro in Nederland.

Schrijf uw recensie