Biologische Maca Latte - Cacao & Ceylon kaneel Mattisson

8,95

Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en de enige eetbare plant die op deze hoogte (3000-4500 meter) groeit. Maca werd door de Inca’s gebruikt en vooral beschouwd als een lekkernij door de zoete smaak.

Meer informatie

+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Wat is Maca?

Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en de enige eetbare plant die op deze hoogte (3000-4500 meter) groeit. Maca werd door de Inca’s gebruikt en vooral beschouwd als een lekkernij door de zoete smaak. Maca wordt ook wel de ‘Ginseng van de Andes’ en ‘Mood food’ genoemd. Maca heeft van nature een karamelachtige smaak.

Adaptogeen

Maca is een adaptogeen. Adaptogenen zijn niet-toxische planten die ons helpen weerstand te bieden aan lichamelijke en geestelijke stress door het lichaam terug te brengen naar een niveau van homeostase. Dit kunnen we, zeker in deze moderne tijden van drukte en stress, goed gebruiken. 

Cacao, Lucuma & Ceylon Kaneel

De toevoeging van Cacao geeft de latte een chocolade smaak. Door de grote hoeveelheid magnesium is cacao goed voor de gemoedstoestand. Lucuma heeft van nature een karamelachtige smaak. Ceylon kaneel staat bekend om zijn fijne, milde smaak en heerlijke geur.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Per beker: 2 theelepels (8 gram) poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de latte extra romig te maken kan deze ook in blender gemengd worden. Naar behoefte kan een zoetstof worden toegevoegd bijvoorbeeld honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker.

Ingrediënten

Meer informatie
smaak Kaneel, cacao
ingrediënten Cacao* 40% Maca* 30% Lucuma* 20% Ceylon Kaneel* 10% *biologisch
voedingswaarde per 100 g
energie 1344 kJ / 322,6 kcal
vet 5,2 g
vet waarvan verzadigd 2,9 g
koolhydraten 43,5 g
waarvan suikers 12,0 g
eiwitten 4,5 g
vezels 13,8 g
zout 0,0 g

Schrijf uw recensie

Biologische Maca Latte - Cacao & Ceylon kaneel Mattisson

Biologische Maca Latte - Cacao & Ceylon kaneel Mattisson

Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en de enige eetbare plant die op deze hoogte (3000-4500 meter) groeit. Maca werd door de Inca’s gebruikt en vooral beschouwd als een lekkernij door de zoete smaak.

Schrijf uw recensie