Maca Blend Bio – Rode, Gele & Zwarte Mattisson

10,95

Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en de enige eetbare plant die op deze hoogte (3000-4500 meter) groeit.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

Wat is Maca?

Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en de enige eetbare plant die op deze hoogte (3000-4500 meter) groeit. Maca wordt ook wel de ‘Ginseng van de Andes’ en ‘Mood food’ genoemd. Het werd door de Inca’s gebruikt en vooral beschouwd als een lekkernij door de zoete smaak. Maca is te verkrijgen in 3 kleuren. De gele variant is het meest bekend, rode Maca heeft de meeste actieve stoffen en zwarte Maca is het meest zeldzaam. Maca heeft van nature een karamelachtige smaak.

Adaptogeen

Maca is een adaptogeen. Adaptogenen zijn niet-toxische planten die het lichaam helpen. Ze zijn bedoeld ons terug te brengen naar een niveau van homeostase in het lichaam. De kruiden en wortels worden al eeuwenlang in China en in de Ayurveda gebruikt. Tegenwoordig zijn ze ook in de Westerse wereld sterk in opkomst.

Hoe gebruik je Maca?

Maca kun je aan een smoothie, thee, melk, koffie of andere drank toevoegen. Ook kun je maca gebruiken in toetjes en soepen. Maca combineert goed met cacaoproducten.

Gebruik en bewaren

1-3x daags 1-2 maatschepjes (3 g) Maca Poeder te gebruiken in muesli, yoghurt en/of vruchtendrank. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren.  

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

ingrediënten 40% Biologische Maca Rood (Lepidium meyenii) 40% Biologische Maca Geel (Lepidium meyenii) 20% Biologische Maca Zwart (Lepidium meyenii)
voedingswaarde per 6 g
energie 84 kJ / 20,1 kcal
vet 0,1 g
vet waarvan verzadigd 0,0 g
koolhydraten 4.2 g
waarvan suikers 1.6 g
eiwitten 0,8 g
vezels 0.8 g
zout 0,003 mg
jodium 0,03 mg 21%
koper 0,36 mg 36%

Schrijf uw recensie

Maca Blend Bio – Rode, Gele & Zwarte Mattisson

Maca Blend Bio – Rode, Gele & Zwarte Mattisson

Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en de enige eetbare plant die op deze hoogte (3000-4500 meter) groeit.

Schrijf uw recensie