Cacao bonen Bio Raw Mattisson
21,95 €
Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
21,95 €
Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
Onze biologische cacaobonen komen uit Peru en zijn ongebrand. Door de schil van de cacaobonen te breken komt deze los en komen de cacao nibs vrij. Deze zijn onder andere te gebruiken in shakes en voor het maken van bonbons, repen en cakes.
Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie geschikt, de binnenkant de zogenaamde cacaonibs wel. Deze zijn te gebruiken in shakes, smoothie en voor het maken van bonbons cake etc. Koel, droog en afgesloten bewaren.
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
ingrediënten | 100% Cacao bonen biologisch |
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 2392 kJ / 578 kcal |
vet | 50.3 g |
vet waarvan verzadigd | 34.2 g |
enkelvoudig onverzadigd vet | 14.4 g |
meervoudig onverzadigd vet | 1.7 g |
koolhydraten | 18.2 g |
waarvan suikers | 1 g |
eiwitten | 13 g |
vezels | 13.4 g |
zout | 0.06 g |
KlantenService