Gula Java Fin kokosbloesemsuiker Amanprana

16,49

De Gula Java Fin van Amanprana is biologische kokosbloesem poedersuiker; ideaal voor de bereiding van fijn gebak en taarten en om desserts mee af te werken. Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van suiker of siroop.

Meer informatie

+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

De Gula Java Fin van Amanprana is biologische kokosbloesem poedersuiker; ideaal voor de bereiding van fijn gebak en taarten en om desserts mee af te werken. Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van suiker of siroop. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO).

Gula Java Fin: Kokosbloesem poedersuiker; ideaal in fijn gebak en taarten en om desserten af te werken. Gula Java kan je overal gebruiken ter vervanging van suiker of siroop. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voeding & Landbouw Organisatie (FAO).

Ingrediënten: 100% ongeraffineerde kokosbloesem poedersuiker1,2, 460g, Bovis 8.500, -30 Yin, GI 35, Orac 2.200/100g

Gemiddelde voedingswaarde
per
100g
• Energie
1633Kj/390kcal
• Vetstoffen
0,12g

- waarvan verzadigd


0,11g
• Koolhydraten
92,3g

- waarvan suiker


92,1g
• Vezels
2,2g
• Eiwitten
1,8g
• Zout
0,1g

Wat is Gula Java?

Gula Java is de kokosbloesemsuiker (bio kokossuiker)uit Java. De zoete nectar van de kokosbloesem is een gekoesterde rijkdom, door tappers hoog in de kokosbomen geoogst. Boven het houtvuur in de ketel verandert de nectar langzaam roerend in een heerlijke, ongeraffineerde rijke suiker. Om jou op elk moment van de dag te laten genieten van haar zoetheid en zachte karamelsmaak.

Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van riet- of bietsuiker, agave, ahorn of siroop. In thee en koffie, heerlijk op appels in de oven, gebakken bananen, pannenkoeken, taarten, wafels, gebak en cake. Perfect in cocktails (vb Mojito, Caipirinha,...). Als decoratief suikerrandje aan je glas. Om gerechten af te werken en Aziatische recepten met Gula Java hun authenticiteit te geven. Ideaal tussendoortje voor extra energie.

Glycemische Index: 
Hoe lager de GI, des te stabieler je suikerspiegel
Orac-waarden: 
ORAC is een manier om de antioxidatieve kracht van voeding te weten. ORAC is de afkorting  van "Oxygen Radical Absorbence Capacity" en geeft ons in idee hoeveel antioxidanten voeding  bevat om ons in staat te stellen er de voordelen van te kunnen plukken. De gemiddelde persoon zou 3000-5000 eenheden per dag moeten consumeren. Hoe hoger de Orac, des te meer antioxidanten je voeding bevat

Glycemische Index GI Gula Java kokosbloesemsuiker..per 100 gr

Orac waarde van Gula Java kokosbloesemsuiker

Schrijf uw recensie

Gula Java Fin kokosbloesemsuiker Amanprana

Gula Java Fin kokosbloesemsuiker Amanprana

De Gula Java Fin van Amanprana is biologische kokosbloesem poedersuiker; ideaal voor de bereiding van fijn gebak en taarten en om desserts mee af te werken. Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van suiker of siroop.

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product