Biologische Sport Whey Proteïne Blend 63% - Vanille Mattisson

24,95

De biologische sport wei proteïne blend is een unieke blend die bestaat uit biologische wei proteïne, gecombineerd met verschillende hoogwaardige superfood ingrediënten zoals Matcha, Moringa en Geelwortel poeder.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

* 10% extra korting op uw gehele order bij besteding boven  75.00 Euro (excl. verzendkosten)
* 15% extra korting op uw gehele order bij besteding boven 150.00 Euro (excl. verzendkosten)

De biologische sport wei proteïne blend is een unieke blend die bestaat uit biologische wei proteïne, gecombineerd met verschillende hoogwaardige superfood ingrediënten zoals Matcha, Moringa en Geelwortel poeder. Ideaal voor je herstel na een stevige sportsessie. Door de toevoeging van kokosbloesemsuiker, erythritol en bourbon vanille heeft de blend een licht zoete smaak.

Voordelen van de Sport Wei Proteïne Blend

Mattisson biologische sport wei proteïne blend is een bron van eiwitten en bevat 63 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van onze cellen en weefsels. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding en groei van de spiermassa en de instandhouding van normale botten. 

Een van de aminozuren die veel aanwezig is in dit product is L-glutamine. L-glutamine is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt in alle stofwisselingsprocessen, een gezond immuunsysteem en de gezondheid van de darmen.* Een ander ingrediënt is Geelwortel, wat de gezondheid van de gewrichten ondersteunt.**

Door de toevoeging van Agave inuline is de wei proteïne blend rijk aan vezels. Agave inuline bevat oligosachariden en deze stoffen staan bekend als een prebioticum en bieden ondersteuning voor een gezonde spijsvertering en darmflora.*

Waarschuwing: niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie.

Vernieuwd & verbeterd  

Per 1 januari 2022 is de bio wetgeving veranderd en zijn veel aroma's, die eerst wel in biologische producten mochten, nu niet meer toegestaan. Waaronder het aroma in dit biologisch proteïne poeder. We gebruiken in dit vernieuwde product dezelfde hoeveelheid vanille aroma, maar nu in een natuurlijke en biologische variant.

Gebruik en bewaren

3 eetlepels (ca. 30 gram) menger in blender, mixer of shaker met 250 ml water, (plantaardige) melk of een smoothie. Ook te gebruiken als extra toevoeging in muesli-ontbijt. Geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel voor als na de training, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan worden gebruikt. Zeer geschikt voor sporters en mensen met een actieve levensstijl. Eiwitten dragen bij aan de opbouw, instandhouding en herstel van spieren. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Bevat cafeïne: niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Product zo veel mogelijk droog, licht- en luchtdicht bewaren. Eventuele klontvorming is normaal en product kan gewoon gebruikt worden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

smaak Vanille
ingrediënten 77% Whey Proteine*, 11% Kokosbloesemsuiker*, Erythritol*, 2% Natuurlijk Vanille Aroma*, Matchapoeder*, Moringapoeder*, Agave inuline*, Geelwortel poeder*, 0,2% Bourbon Vanille poeder*.* Biologisch.
voedingswaarde per 100 g
energie 1579 kJ / 376 kcal
vet 5 g
vet waarvan verzadigd 3,3 g
koolhydraten 19,1 g
waarvan suikers 14,2 g
eiwitten 62,8 g
vezels 2,4 g
zout 0,1 g
alanine 3.16 g
arginine 1,50 g
asparaginezuur 6,84 g
cysteïne 1,42 g
glutaminezuur 11,09 g
glycine 1,14 g
histidine 1,20 g
hydroxyproline 0,00 g
isoleucine 3,87 g
leucine 6,62 g
lysine 5,78 g
methionine 1,36 g
phenylalanine 1,97 g
proline 3,83 g
serine 3,17 g
threonine 4,40 g
tryptofaan 1,08 g
tyrosine 1,97 g
valine 3,62 g

Schrijf uw recensie

Biologische Sport Whey Proteïne Blend 63% - Vanille Mattisson

Biologische Sport Whey Proteïne Blend 63% - Vanille Mattisson

De biologische sport wei proteïne blend is een unieke blend die bestaat uit biologische wei proteïne, gecombineerd met verschillende hoogwaardige superfood ingrediënten zoals Matcha, Moringa en Geelwortel poeder.

Schrijf uw recensie

Bekijk ook onze pagina met tips over dit product